De Union Jack voor het vertalen van de pagina naar het engels De Nederlandse vlag voor het vertalen van de pagina naar het nederlands

Truck partners


Niet iedereen weet het, maar De Jong Banden is al jaren gespecialiseerd in truck- en trailerbanden. Tevens bezitten wij de nieuwste gereedschappen voor het uitlijnen van zowel trucks als trailers. Voor grote wagenparken die bij ons zijn aangesloten verschaffen wij 24-uurs pechservice door heel Europa! Ook is het mogelijk als zakelijk partner om uw wagenpark op afgesproken interval te laten controleren door een van onze professionals.

Kortom zijn wij in staat om de gehele taak op gebied van banden- en uitlijnonderhoud op maat te verzorgen. Neem als zakelijke klant contact op via E-mail of telefoon om een afspraak te maken voor gesprek over partnerschap en/of de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij kijken uit naar een voortspoedige relatie.

Truck frames richten & uitlijnen


Bij De Jong Banden beschikken wij over apparatuur die gespecialiseerd is voor het richten van truckframes. Door schade, velg- of bandaandoeningen kan het zijn dat uw truckframe niet meer 100% recht staat. Dit beïnvloed het comfort en de slijtage van andere delen van de truck, waaronder de banden. Bij ons kunt u uw truck frame weer recht laten zetten en uw truck ook deskundig laten uitlijnen.

Naar schatting zijn ongeveer 70% van de trucks en trailers op de weg niet goed uitgelijnd. Dit zou zomaar een van uw trekker/trailer combinaties kunnen zijn. Wanneer de banden waar dan ook in de opstelling verkeerd staan moet de rest van de banden de krachten en momenten compenseren en slijten deze dus sneller dan bij een perfect uitgelijnde truck/trailer.

Het uitlijnen van as- en wielposities, van zowel trekker als oplegger, kan besparingen tot 4,5% op het brandstofverbruik opleveren. Dit blijkt uit onderzoek van TNO waarbij uitgegaan is van een verbruik van 31 liter op 100 kilometer, 100.000 gereden kilometers per jaar.

Zakelijk contact


Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden tussen uw bedrijf en het onze en zou u graag meer informatie willen? U kunt ons bereiken door te bellen op werkdagen van 8:00 tot 17:00 of op Zaterdag van 8:00 tot 13:00 naar: 0180 - 42 00 77. Of stuur uw vraag in het kader hiernaast:

Neem contact op met ons!