De Union Jack voor het vertalen van de pagina naar het engels De Nederlandse vlag voor het vertalen van de pagina naar het nederlands

Deskundig personeel


In onze garage kunnen we echt alles aan. Auto's, trucks, trailer, motorfietsen, bromfietsen, scooters. En zijn we in staat tot alle mogelijke handelingen: Stikstof/lucht bijvullen, banden balanceren, banden monteren, auto's uitlijnen, trucks uitlijnen, trailers uitlijnen.

Relaxte kantine


Tijdens het wachten kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie in onze kantine. In Comfortabele stoelen met uitzicht en overzicht op de werkplaats. Blader door een paar autobladen van het koffietafeltje en voor u het weet staat de monteur weer bij u met uw sleutel.

Onze receptie


Als u ons filiaal bezichtigd dan is het onvermijdelijk dat u langs de receptie komt. Hier kunt u afspraken maken en advies vragen. Ook verkopen wij enkele producten voor auto's en banden direct aan de receptie. Hierbij moet u denken aan Tyre gloss, Auto shampoo, Krasverwijderaar of autowas, om maar even wat te noemen.

Opslag banden


Veel mensen zijn in het bezit van zowel zomer- als winterbanden. Maar zoals velen heeft u maar een set tegelijk nodig. Gelukkig beschikken wij over een uitgebreid magazijn voor opslag van uw bandensets. En wanneer u het tijd vindt om de banden te wisselen maakt u een afspraak en zetten wij de set alvast klaar. Na het monteren op de auto maken wij de set die van de auto is afgehaald weer klaar voor opslag en daar zullen uw banden wachten totdat u weer een wissel-afspraak maakt.

Banden op velg en verschillende auto's


Vele klanten hebben naast twee setten banden ook twee setten velgen die ze graag bij De Jong Banden willen opslaan. Dat is uiteraard geen probleem! Voor de wissel zullen wij de wielen controleren en wassen en daarna monteren wij deze weer op uw voertuig. Mocht u nu setten van verschillende auto's hebben die met elkaar kunnen worden gewisseld dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Zo kunnen wij de winterset van auto 1 op auto 2 zetten en vice versa. Het zijn ten slotte nog steeds uw wielen.